Η Ομάδα μας

Η Ομάδα της Ανάλυσης υποστηρίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία και διακρίσεις. 

Τo 2015 κατέλαβε την 4η θέση στην κατηγορία Country Research στην αξιολόγηση της Extel Thomson 2015.

Κωνσταντίνος Νίκας Επικεφαλής Ανάλυσης

Ο Κωνσταντίνος εντάχθηκε στην Εθνική Χρηματιστηριακή το 2014 και σήμερα είναι Επικεφαλής στη Διεύθυνση Ανάλυσης.

Η προηγούμενη εμπειρία του περιλαμβάνει θέσεις του Διαχειριστή Χαρτοφυλακίων, Διαχειριστή Κινδύνων, Διαπραγματευτή Παραγώγων και Χρηματιστηριακού Αναλυτή στην NBG Asset Management, την Π&K Asset Management και την Megatrust Χρηματιστηριακή.  

Ο Κωνσταντίνος είναι κάτοχος πτυχίου Bachelor's στις Επιχειρηματικές σπουδές και τα Οικονομικά από το Middlesex University και Μεταπτυχιακού στα Χρηματοοικονομικά από το Birkbeck College.

Βασίλης Καρναπάτης Equity Analyst

Ο Βασίλης εντάχθηκε στην Εθνική Χρηματιστηριακή το 2015 ως Χρηματιστηριακός Αναλυτής.

Η προηγούμενη εμπειρία του περιλαμβάνει θέσεις private property portfolio management και equity analysis στην Investment Bank of Greece, Alpha Finance και Diolkos Asset Management.

Ο Βασίλης είναι κάτοχος πτυχίου  M.Sc. Investment & Finance από το Middlesex University  και πτυχίου B.Sc. (Hons) σε Management & Systems από το City University Business School.

Iana Podaru Equity Analyst

Η Iana εντάχθηκε στην Εθνική Χρηματιστηριακή το 2014 στο τμήμα Επενδυτικής Στρατηγικής και σήμερα είναι Junior Equity Analyst στο τμήμα Ανάλυσης.

Η Iana είναι κάτοχος πτυχίου M.Sc. in Finance από το ALBA Graduate Business School at the American College of Greece και πτυχίου a B.Sc. στις Οικονομικές Επιστήμες από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.