Η Ομάδα Μας

Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες με ισχυρή διεθνή εμπειρία που εξασφαλίζει απαράμιλλη ικανότητα εκτέλεσης έργων.

Δημήτρης Χαραλαμπόπουλος Managing Director

Ο Δημήτρης εντάχθηκε στην Επενδυτική Τραπεζική της Εθνικής Χρηματιστηριακής το Σεπτέμβριο 2017 και σήμερα κατέχει τη θέση του Managing Director. Η προηγούμενη εμπειρία του περιλαμβάνει θέσεις Υπεύθυνου Επενδυτικών Σχέσεων στη Marfin Investment Group (MIG), Banks Equity Research Analyst στην HSBC Παντελάκης ΑΧΕΠΕΥ, M&A στη Deutsche Bank (Λονδίνο), Banks Equity Research Analyst στην Alpha Finance ΑΕΠΕΥ και Equity Research Analyst στην Eurocorp ΑΕΠΕΥ.

Ο Δημήτρης είναι κάτοχος M.Sc. Investment Management από το City University Business School (Cass Business School) και B.Sc. στις Διεθνείς & Ευρωπαϊκές Σπουδές από το Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Δήμητρα Κρούσκα Director

Η Δήμητρα εντάχθηκε στην Επενδυτική Τραπεζική της Εθνικής Χρηματιστηριακής τo 2014 και σήμερα κατέχει την θέση του Director. H προηγούμενη εμπειρία της περιλαμβάνει θέσεις Investment Banking Director στην Investment Bank of Greece και Corporate Finance Officer στην Εγνατία Χρηματιστηριακή.

Η Δήμητρα είναι κάτοχος M.Sc. στα Χρηματοοικονομικά Μαθηματικά από το Warwick Business School και B.Sc. στα Μαθηματικά από το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Απόστολος Πασχάλης Vice President

O Απόστολος εντάχθηκε στην Επενδυτική Τραπεζική της Εθνικής Χρηματιστηριακής το 2017 ως Vice President. Η προηγούμενη εμπειρία του περιλαμβάνει θέσεις Associate Director Investment Banking στην Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος, Equity Research Analyst στην Euroxx Securities και Associate στην Cedar Street Capital (Νέα Υόρκη).

Ο Απόστολος είναι κάτοχος Μ.Β.Α. από το Hong Kong UST Business School και M.Eng. στo Civil Engineering από το University of Bristol.

Δημήτρης Γκολέμης Associate

O Δημήτρης εντάχθηκε στην Επενδυτική Τραπεζική της Εθνικής Χρηματιστηριακής το 2017 ως Associate. Η προηγούμενη εμπειρία του περιλαμβάνει τη θέση Senior Consultant, Transaction Advisory Services στην Grant Thornton Greece.

Ο Δημήτρης είναι κάτοχος M.Sc. στη Διαχείριση Επενδύσεων από το University of Reading και B.Sc. στη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική Διοικητική από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Είναι κάτοχος του επαγγελματικού τίτλου CFA®.

Αλεξάνδρα Φελέκη Analyst

Η Αλεξάνδρα  εντάχθηκε στην Εθνική Χρηματιστηριακή το  2014 ως Analyst.

Η Αλεξάνδρα είναι κάτοχος B.Sc. στη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική Διοικητική από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.