Η Ομάδα Μας

Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες με ισχυρή διεθνή εμπειρία που εξασφαλίζει απαράμιλλη ικανότητα εκτέλεσης έργων.

Δημήτρης Χαραλαμπόπουλος Managing Director

Ο Δημήτρης εντάχθηκε στην Επενδυτική Τραπεζική της Εθνικής Χρηματιστηριακής το Σεπτέμβριο 2017 και σήμερα κατέχει τη θέση του Managing Director. Η προηγούμενη εμπειρία του περιλαμβάνει θέσεις Υπεύθυνου Επενδυτικών Σχέσεων στη Marfin Investment Group (MIG), Banks Equity Research Analyst στην HSBC Παντελάκης ΑΧΕΠΕΥ, M&A στη Deutsche Bank (Λονδίνο), Banks Equity Research Analyst στην Alpha Finance ΑΕΠΕΥ και Equity Research Analyst στην Eurocorp ΑΕΠΕΥ.

Ο Δημήτρης είναι κάτοχος M.Sc. Investment Management από το City University Business School (Cass Business School) και B.Sc. στις Διεθνείς & Ευρωπαϊκές Σπουδές από το Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Δήμητρα Κρούσκα Director

Η Δήμητρα εντάχθηκε στην Επενδυτική Τραπεζική της Εθνικής Χρηματιστηριακής τo 2014 και σήμερα κατέχει την θέση του Director. H προηγούμενη εμπειρία της περιλαμβάνει θέσεις Investment Banking Director στην Investment Bank of Greece και Corporate Finance Officer στην Εγνατία Χρηματιστηριακή.

Η Δήμητρα είναι κάτοχος M.Sc. στα Χρηματοοικονομικά Μαθηματικά από το Warwick Business School και B.Sc. στα Μαθηματικά από το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Στέλιος Λαζόπουλος Director

Ο Στέλιος εντάχθηκε στην Επενδυτική Τραπεζική της Εθνικής Χρηματιστηριακής τo 2018 ως Director. 

H προηγούμενη εμπειρία του περιλαμβάνει θέσεις Head of M&A and Restructuring στην Dracaena Legal & Transaction Services, Investment Banking Director στην Axia Ventures Group, Manager στο Capital Products Group της Allied Irish Banks Plc., Corporate Finance Officer στην Εμπορική Τράπεζα & στην Εθνική Τράπεζα (Κατ/μα Λονδίνου).

Ο Στέλιος είναι κάτοχος M.Sc. in Business Economics από το University of Strathclyde και B.A. in Business and Legal Studies από το University of Sunderland.

'Αρης Βεράρος Vice President

Ο Άρης εντάχθηκε στην Επενδυτική Τραπεζική της Εθνικής Χρηματιστηριακής τον Απρίλιο 2018 και κατέχει τη θέση του Vice President. 
Η προηγούμενη εμπειρία του περιλαμβάνει θέσεις Investment Banking Manager, Financial Analyst και Credit Analyst στην Alpha Bank.

Ο Άρης είναι κάτοχος M.Sc. Finance από το ALBA Graduate Business School (Αθήνα) και B.Sc. στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Δημήτρης Γκολέμης Associate

O Δημήτρης εντάχθηκε στην Επενδυτική Τραπεζική της Εθνικής Χρηματιστηριακής το 2017 ως Associate. Η προηγούμενη εμπειρία του περιλαμβάνει τη θέση Senior Consultant, Transaction Advisory Services στην Grant Thornton Greece.

Ο Δημήτρης είναι κάτοχος M.Sc. στη Διαχείριση Επενδύσεων από το University of Reading και B.Sc. στη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική Διοικητική από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Είναι κάτοχος του επαγγελματικού τίτλου CFA®.

Αλεξάνδρα Φελέκη Analyst

Η Αλεξάνδρα  εντάχθηκε στην Εθνική Χρηματιστηριακή το  2014 ως Analyst.

Η Αλεξάνδρα είναι κάτοχος B.Sc. στη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική Διοικητική από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.